Beliggenhet

Velkommen til Østlandets nærmeste høyfjell!

På vei opp kan både ferie- og helgehandel gjøres i Noresund, hvor du finner bensinstasjon, senteret Norefjellporten med dagligvarebutikk, frisør, interiørbutikk, sportsbutikk med mer. Du har også dagligvareforretning på Mountain Lodge på Norefjell.

Alpinbakken kan skilte med stor variasjon i løypenett. Her er det definitivt noe for enhver smak, enten om du er nybegynner, proff, barn som voksen. Anlegget er oppgradert med nyrestaurerte varmeheiser og snøkanonanlegg for å gi skiglede i mange år fremover. Du finner også preparerte skiløyper i et stort løypenett som strekker seg fra Norefjell, Tempelseter, Høgevarde og Haglebu området - rett og slett et vintereldorado! Etter en lang dag i bakken kan du senke skuldrene og nyte tilværelsen på anerkjente Norefjell Ski & Spa - en kort kjøretur fra området.

På sommeren kan du ta turstiene fatt, og utforske oppmerkede stier til rundt 1459 moh. Krøderfjorden byr på både bading, sandstrender, muligheter for leie av båt med mer. Du kan ta turer med damplokomotiv, besøke Bjørneparken i flå, gårdsbesøk, bærplukking, jakt/fiske - mulighetene er mange! Dersom du er interessert i golf ligger det 18-hulls golfbane i Noresund. Norefjell er det perfekte sted hvor fjell møter fjord, og gir hytteglede året rundt!

Nysgjerrig på mer informasjon? Se også www.norefjell.no og www.norefjell-golf.no

Fossliseteråsen - kort vei til gode opplevelser.

Adkomst

I Noresund tar du til høyre i rundkjøringen og fortsetter ca. 800 meter (over broen). Her tar du til venstre og følger veien 3,6 km. Ta til venstre igjen og kjør 1,8 km. Her tar du til høyre. Fortsett denne veien i 7,3 km, og du er fremme ved Fossliseteråsen.

© Fossliseteråsen AS 2018